Nieuws

We zijn op zoek naar een gezellige en gedreven stagiair(e)!

We zijn op zoek naar een gezellige en gedreven stagiair(e)!

Word jij onze nieuwe stagiair(e)? Bij ons word je onderdeel van een dynamische en snelgroeiende start-up en werk je in een gedreven, energiek en jong team van filosofen, economen, softwareontwikkelaars en een verdwaalde natuurkundige. Bij ons is de sfeer informeel en ontspannen maar wel professioneel.  

Wat kan je precies verwachten van je stage bij Populytics? Wat doe je en wat leer je? Onze stagiaire Charlotte Tuit vertelt het je graag zelf 🙂

“Hoi, Ik ben Charlotte Tuit en ik loop mijn afstudeerstage voor de master ‘Complex Systems Engineering and Management’ bij Populytics. Hiervoor heb ik de bachelor ‘Technische Bestuurskunde’ gedaan, ook aan de TU Delft. Tijdens mijn stage ben ik erachter gekomen hoe ik de kennis van mijn studie kan toepassen in de praktijk. Zo heb ik een bijdrage mogen leveren aan de probleemdefinitie van een opdrachtgever door verschillende gesprekken met stakeholders bij te wonen. Dit is precies waar Populytics zo sterk in is, we vormen de brug tussen verschillende stakeholders waaronder burgers en beleidsmakers. Daarnaast heb ik door mijn data-analyse skills kunnen helpen met het schrijven van eindrapporten. Hierbij heb ik veel vertrouwen van het team ervaren en kon ik altijd terecht met vragen.  

Tijdens mijn stage ben ik het meest betrokken bij een project rondom Schiphol. Het doel van dit project is om de participatievoorzieningen en de informatievoorzieningen van de omwonenden beter te kunnen prioriteren aan de hand van de Participatieve Waarde Evaluatie. Dit project is ook onderdeel van mijn afstudeerscriptie. Daarnaast heb ik de mogelijkheid gekregen om deel te nemen aan andere projecten om zo mijn horizon te verbreden. Het team van Populytics is jong, hardwerkend, ambitieus en hecht. Hierdoor voelde ik me er gelijk op m’n plek. Dit alles maakt het stage lopen bij Populytics een heel leerzame toevoeging aan mijn afstuderen. Ik kan het iedereen aanraden!”

Dus… Ben jij ondernemend, trek je verantwoordelijkheden naar je toe, werk je graag samen met anderen en vind je het gezellig om af en toe mee te borrelen? Bekijk dan snel de vacature!

Deel dit artikel

Meer nieuws

Blijf up-to-date